Chevrolet 46

fleetmaster 4 door sedan nette zeer leuke klassieker

€ 11.999,-
Interesse in deze Chevrolet 46?
Bel: 0516-577350

Specificaties
Opties
Opmerkingen

Een echte blikvanger ; Deze mooie Chevrolet.

De auto verkeert voor zijn leeftijd van 74 jaar in een hele goede conditie maar niet nieuw.. Vooral de lak laat zijn leeftijd een beetje zien,maar hier zou ik persoonlijk niks aan doen,ze is mooi zoals die is. Het chromewerk is als nieuw.

Dit is geen gaar restauratie object maar gewoon een nette/roestvrije bruikbare klassieker . De vorige eigenaar heeft de auto 31 jaar in bezit gehad.

De auto rijdt,remt en schakelt goed alleen loopt de motor stationair wat onregelmatig,deze zal een beurtje moeten hebben vanwege extreem weinig gebruik.

Geld op de bank word steeds minder waard maar dergelijke objecten zullen alleen nog maar stijgen in waarde en bovendien is het een enorm mooie blikvanger/decoratiestuk voor uw onderneming of collectie.

Mocht u een kijkje willen nemen dan bent u welkom aan de Hornleger 6,8431 HL te Oosterwolde.

Ook inruilen van een sloep/caravan of ander leuk object is mogelijk.

In verband met het Corona virus graag telefonisch contact voor u komt zodat we de auto van uw interesse ontsmet klaar kunnen zetten. Bezorgen van deze oldtimer is bespreekbaar.

U bent van harte welkom bij :

Autobedrijf Sirenco (sinds 1981)
Hornleger 8
8431 HL Oosterwolde
0516-577350
06-50251453
whatsapp : 0516-577350

--------------------------------------------------INRUIL MOGELIJK----------------------------------------------


Contact
Routebeschrijving

Interesse in deze auto? Plan hier uw route!

Bekijk locatie op Google Maps

Scan met uw mobiel
QR Code
Terug naar overzicht
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.