Lancia 2000

Berlina Flavia

€ 8.500,-
Interesse in deze Lancia 2000?
Bel: 0591-352212

Specificaties
Video
Opties
Interieur:
  • Handgeschakeld
Opmerkingen

Lancia Berlina 2000 (Flavia)

• In goede staat behouden
• Technisch zorgvuldig bijgehouden
• Import uit Duitsland

Wij hebben deze Lancia Berlina 2000 begin dit jaar in onze showroom onder onze hoede gekregen. De auto komt van binnen onze Duitse klantenkring.
Deze heeft bij ons met regelmaat service gehad. De auto is carrosserie technisch in behoorlijke staat en kan probleemloos gereden worden. Cosmetisch zijn er kleine verbeterpuntjes, gebruikssporen, ondanks deze heeft de auto een prachtige uitstraling, verkeert deze in een plezierig ogende originele staat.

De Lancia's uit deze en voorafgaande series werden destijds geroemd om de goede en safe wegligging, het hoge rijcomfort en geraffineerd lopende watergekoelde boxermotoren, ontwikkeld in eigen huis. De auto's werden geleverd met 4 of 5 versnellingen af fabriek. Interieur naar keuze. Deze 2000 heeft 5-versnellingen, dog-leg indeling geschakeld, gaat vlekkeloos door de versnellingen in de fraaie en eigenzinnige volgorde, zo karakteristiek voor Lancia. Gepaard met een prachtig motorkoppel, ingetogen sportief geluid, maar nimmer de boventoon voerend.
Met een Lancia 2000 was je in de jaren '70 vorige eeuw betrouwbaar, vlot en veilig onderweg, geheel in lijn met Lancia's 'Grand Turismo' filosofie als geprezen in de jaren 1950. De wagens waren up-market en golden als luxueus en ingetogen fraai. Doordacht gebouwd, van hoge kwaliteit, maar in onderhoud buitengewoon praktisch toegankelijk.

De fraaie Berlina 2000 modellen kunnen rekenen op een toenemende belangstelling.


Martin Willems
Rademakerstraat 11
7881 JX Emmer-Compascuum
Nederland(T) 0031 (0) 591 352212


Contact
Routebeschrijving

Interesse in deze auto? Plan hier uw route!

Bekijk locatie op Google Maps

Terug naar overzicht
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.