Voorraad

Renault Trafic dCi 150pk T29 L1H1 Comfort ALL-IN PRIJS! Climate | Trekhaak | Zijschuifdeur L+R
Merk:Renault
Model:Trafic
Type:dCi 150pk T29 L1H1 Comfort ALL-IN PRIJS! Climate | Trekhaak | Zijschuifdeur L+R
Inrichting:Bestelauto (5 drs)
Lengte / Hoogte:L1H1
Wielbasis:310 cm
Vermogen motor:150 PK
Aantal cilinders:4
Tankinhoud:80 liter
Bouwjaar:december 2022
Kleur:Gris Highland (grijs metallic)
Bekleding:Stof
Brandstof:Diesel
Versnellingsbak:Handgeschakeld
Km. stand: 17.666 km Nationale Auto Pas
Kenteken:VSX-59-T
Cilinderinhoud:1.997 cc
Gewicht (leeg):1.862 kg
Gemiddeld verbruik:7.0 l/100km
APK:tot 21 december 2025
BTW/Marge:BTW
Verkoopprijs: € 26.990 (excl. BTW)
Accessoires
Exterieur:
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar, Bumpers in carrosseriekleur, Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, Dimlichten automatisch, LED dagrijverlichting, LED koplampen, Metaalkleur, Parkeersensor achter, Trekhaak, Warmtewerend glas, Zijschuifdeur links, Zijschuifdeur rechts, mistlampen voor
Infotainment:
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth, Radio
Interieur:
2 zitplaatsen rechtsvoor, Airco, Airco (automatisch), Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar, Betimmering laadruimte, Boordcomputer, Buitentemperatuurmeter, Cruise control, Elektrische ramen voor, Multifunctionele bijrijdersbank met papierhouder en werkruimte, Regensensor, Stuur verstelbaar, Tussenschot volledig, Volledig tussenschot zonder raam met doorlaadluik
Milieu:
Start/stop systeem
Veiligheid:
Airbag bestuurder, Alarm klasse 1(startblokkering), Anti Blokkeer Systeem, Anti doorSlip Regeling, Bandenspanningscontrolesysteem, Brake Assist System, Elektronisch Stabiliteits Programma, Hill hold functie, Roll Stability Control, Vierseizoenbanden
Overige:
Afdaal assistent, Dab, Pack Vision
Opmerkingen
Dit betreft een demonstratievoertuig waarvan wij iedere eerste week van de maand de kilometerstand aanpassen naar de op dat moment actuele stand. Wilt u weten of deze auto beschikbaar is en wat de huidige exacte kilometerstand is? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Prijs is geheel rijklaar, inclusief 12 maanden / 20.000 km garantie, onderhoudsbeurt volgens schema en nieuwe APK!

Mooi hè, deze Renault. Maar dat is alleen nog maar de buitenkant. Onder de motorkap zit een rijkdom aan innovatieve techniek om waar te maken wat het merk belooft: Drive for change. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 12531 kilometer. De krachtige dieselmotor van deze auto is gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak. Onverhoeds de deur opengooien is een risico voor passerend verkeer. De schuifdeur aan de zijkant is dus gemakkelijker én veiliger. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Renault heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Cruise control is ook een van de meegeleverde opties. De uitrusting van deze Renault is met verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet.

De Renault Trafic is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Een veilige extra is de Brake Assist. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders bij een noodstop niet het maximum uit hun remkracht halen. Met deze automatische remondersteuning wel.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Al onze prijzen zijn rijklaarprijzen inclusief ten minste 12 maanden garantie, onderhoud en minimaal 1 jaar APK.

Waarom kiezen voor Stam?
- 95% van onze klanten is Volledig tevreden
- Alle prijzen zijn rijklaar inclusief garantie.
- Alle auto's worden na binnenkomst grondig technisch geïnspecteerd.
- Transparante en scherpe prijsstelling.
- Klanten krijgen advies op maat en een persoonlijk voorstel in onze showroom.

Stam streeft naar 100% tevredenheid en dus uw aanbeveling. Word STAMbassadeur!
Volg ons op Social; Stam Renault dealers (alle kanalen)

Stam bestaat meer dan 100 jaar en heeft veel STAMbassadeurs mogen verwelkomen door verkoop en onderhoud van auto’s. Wij verwelkomen ook u graag als klant bij Stam! Meer foto`s zie www.stamrenault.nl. Meer informatie bel: 033-4635104 of e- mail: contactrenault@stam.nl
Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Stam Renault dealers sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit.
Klik hier voor meer informatie.
QR Code taGGleAuto.nl - 5573737

Terug naar het overzicht