Voorraad

Renault Twingo E-Tech Electric R80 Collection ALL-IN PRIJS! | Climate | Navi | Parksens. A.
Merk:Renault
Model:Twingo E-Tech Electric
Type:R80 Collection ALL-IN PRIJS! | Climate | Navi | Parksens. A.
Inrichting:Hatchback (5 drs)
Bouwjaar:juni 2022
Kleur:Grijs metallic
Bekleding:Stof
Brandstof:Elektrisch
Versnellingsbak:Automaat
Km. stand: 12.204 km Nationale Auto Pas
Kenteken:P-159-XF
Gewicht (leeg):1.101 kg
Energielabel:A
APK:tot 30 juni 2026
BTW/Marge:BTW
Verkoopprijs: € 15.990
Accessoires
Exterieur:
Achterspoiler, Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar, Buitenspiegels in carrosseriekleur, Bumpers in carrosseriekleur, Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, Elektronische remkrachtverdeling, Kleur wit, LED dagrijverlichting, Metaalkleur, Parkeersensor achter, Uitstelbare zijruiten achter
Infotainment:
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth, Multimedia-voorbereiding, Navigatiesysteem, Radio, Stuurwiel multifunctioneel
Interieur:
Achterbank in delen neerklapbaar, Achterbank verstelbaar, Airco, Airco (automatisch), Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar, Boordcomputer, Elektrische ramen voor, Stuur verstelbaar, Stuurbekrachtiging
Veiligheid:
Airbag bestuurder, Airbag passagier, Airbag(s) hoofd voor, Airbag(s) side voor, Alarm klasse 1(startblokkering), Anti Blokkeer Systeem, Anti doorSlip Regeling, Bandenspanningscontrolesysteem, Brake Assist System, Elektronisch Stabiliteits Programma, Hill hold functie
Overige:
Achteropkomend verkeer waarschuwing, Apple Carplay/Android Auto, Dab, Oplaadmogelijkheid, Pack City, Zijwind assistent, geluidsimulator, interieur voorverwarming/(koeling)
Opmerkingen
Prijs is geheel rijklaar, inclusief 12 maanden / 20.000 km garantie, onderhoudsbeurt volgens schema en nieuwe APK!

Hij lijkt van binnen wel groter dan van buiten. Komt door al die extra ruimte die een hatchback als deze herbergt. En toch een lichte, zuinige en betaalbare auto. De voordelen van de elektromotor spreken voor zich: stil, schoon en snel! Op de teller van deze auto staat slechts 12204 kilometer. Bij de rijke uitrusting horen ook metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en verstelbare achterbank.

Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. De snelste of zuinigste weg? Het navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Deze Renault is voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Deze Renault Twingo Z.E. is voorzien van Brake Assist, die extra remkracht geeft bij een noodstop.

Met deze fantastische elektrische auto is de toekomst begonnen. Even bellen voor een afspraak en hij staat klaar voor een proefrit!

Al onze prijzen zijn rijklaarprijzen inclusief ten minste 12 maanden garantie, onderhoud en minimaal 1 jaar APK.

Waarom kiezen voor Stam?
- 95% van onze klanten is Volledig tevreden
- Alle prijzen zijn rijklaar inclusief garantie.
- Alle auto's worden na binnenkomst grondig technisch geïnspecteerd.
- Transparante en scherpe prijsstelling.
- Klanten krijgen advies op maat en een persoonlijk voorstel in onze showroom.

Stam streeft naar 100% tevredenheid en dus uw aanbeveling. Word STAMbassadeur!
Volg ons op Social; Stam Renault dealers (alle kanalen)

Stam bestaat meer dan 100 jaar en heeft veel STAMbassadeurs mogen verwelkomen door verkoop en onderhoud van auto’s. Wij verwelkomen ook u graag als klant bij Stam! Meer foto`s zie www.stamrenault.nl. Meer informatie bel: 033-4635104 of e- mail: contactrenault@stam.nl
Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Stam Renault dealers sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit.
Klik hier voor meer informatie.
QR Code taGGleAuto.nl - 9435468

Terug naar het overzicht