Zoek uw auto

Een selectie uit onze voorraad

Alfa Romeo Giulietta

1.3 Sprint ORIGINEEL NL AUTO

€ 46.950,-
Interesse in deze Alfa Romeo Giulietta?
Bel: 06-53995183

  Specificaties
  Video
  Opties
  Opmerkingen

  Wederom hebben we weer iets speciaals in de showroom.

  Na lang te hebben stil gestaan in een verwarmde ruimte is deze bij ons terecht gekomen via een verzamelaar.
  Deze AR Giuletta Sprint is origineel Nederlands dit kom je nauwelijks tegen en goed geconserveerd gebleven.
  De auto behoefd zeker geen algehele restauratie maar verkeerd wel in zijn originele staat.
  Motor draait keurig rond en de versnellingsbak gaat als een warm mes door de boter
  Interesse gewekt maak gauw een afspraak en kom langs.

  Voor meer informatie en of reservering belt u met 0653995183
  Wij zijn gevestigd in Oudkarspel (NABIJ ALKMAAR) adres Praam 4.
  Bij interesse a.u.b. van te voren even contact op te nemen op 0653995183 of via info@autobedrijf-bot.nl
  Wikipedia : Giulietta Sprint
  De Giulietta Sprint maakte haar publieke debuut op 19 april 1954 op de autosalon van Turijn. Het eigen ontwerpteam van Alfa ontwierp in 1951 de eerste prototypes voor deze wagen, maar de algemene directeur van Alfa vond het niet goed genoeg en zette Mario Boano van Ghia en Franco Scaglione van Bertone aan het werk. Toen Mario Boano zich meer ging richten op een project van FIAT bood Nuccio Bertone zich aan om het ontwerp te vervolmaken. De Giulietta Sprint was een sportieve wagen die het publiek oorspronkelijk warm moest maken voor een sedan versie. De vraag naar de Giulietta Sprint was echter onverwacht en Bertone, die instond voor het bouwen van de carrosserie, moest de productiecapaciteit aanzienlijk vergroten.

  Onder de motorkap lag een 1.3 liter motor met een maximaal vermogen van 80 pk en zorgde voor een topsnelheid van 165 km/u. De motor en versnellingsbak waren gemaakt van aluminium en de Giulietta had achterwielaandrijving.


  Contact
  Routebeschrijving

  Interesse in deze auto? Plan hier uw route!

  Bekijk locatie op Google Maps

  Terug naar overzicht
  Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

  Profiel

  Sinds 1978 is Autobedrijf Ger Bot gevestigd als autobedrijf. Na 22 jaar Nissan-dealer te zijn geweest, heeft Autobedrijf Ger Bot zich gespecialiseerd in jonge gebruikte auto's van alle merken.


  Alle auto's die wij aanbieden zijn streng gecontroleerd op kwaliteit, waarbij te denken valt aan kilometerhistorie (Nationale Auto Pas) en onderhoudsverleden. Dit biedt voor u als consument zekerheid ten aanzien van de kwaliteit van de auto.


  Standaard hebben wij minimaal 50 auto's in voorraad variërend in prijs en merk. Door de sterk wisselende voorraad kan het zijn dat de auto naar uw wens er niet bij staat. Bel daarom altijd met ons voor de laatste voorraadwijziging.


  Openingstijden showroom

  Ma tm zat op afspraak van 09.00 - 17.30 uur.


  Hier is ruimte voor reviews van klanten.

  Disclaimer

  Autobedrijf Bot BV spant zich in om informatie die zij aanbiedt op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft hiervoor geen garanties. Autobedrijf Bot BV is niet aansprakelijk voor eventuele schade ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de op deze website vermelde gegevens.


  De eventueel door Autobedrijf Bot BV verzamelde persoonsgegevens worden behandeld conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Deze website kan informatie, software, foto’s en andere materialen bevatten die door het auteursrecht, merkenrecht of een ander intellectueel eigendomsrecht zijn beschermd. Gebruik van dergelijke informatie zonder onze uitdrukkelijke toestemming is niet toegestaan.


  Deze website kan van tijd tot tijd links naar andere websites bevatten. Autobedrijf Bot BV heeft geen zeggenschap over dergelijke gelinkte websites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die website.


  Copyright

  Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Autobedrijf Bot BV worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

  Routebeschrijving

  Plan hier uw route!

  Bekijk locatie op Google Maps

  Adres

  Neem contact op

   
   
   
   
   
   


  Vragen en/of opmerkingen


     Het formulier is succesvol verzonden

  Openingstijden showroom

  Openingstijden op afspraak: 06 5399 5183

  Maandag 09:00 tot 17:30 uur
  Dinsdag 09:00 tot 17:30 uur
  Woensdag 09:00 tot 17:30 uur
  Donderdag 09:00 tot 17:30 uur
  Vrijdag 09:00 tot 17:30 uur
  Zaterdag 10:00 tot 17:00 uur